Podcast update #4

⇒ Google Podcasts Manager, noul serviciu lansat de Alphabet, vine în ajutorul podcasterilor pentru a afla insighturile utile asupra propriilor episoade. Programul monitorizează numărul ascultătorilor și procentajul podcastului ascultat per show. Iată mai multe detalii aici.

⇒ Spotify le face o surpriză podcasterilor din SUA, UK, Canada, Australia, Noua Zeelandă și sperăm ca în viitor, Europei, prin noua opțiune de a include un song track integral în episod. Desigur, fără a-și face vreo grijă de copyright. Iar ca o completare, „Ascultătorii își pot salva și melodiile pe mai târziu”. Tot ce mai poți afla despre noul format de Spotify Podcast, chiar aici.

⇒ Sony Music a lansat un nou podcast pentru Spotify, intitulat „My 90’s Playlist”, aducând înapoi cele mai remarcabile hituri ale perioadei marcate de Backstreet Boys, Mariah Carey, Celine Dion și mulți alții. „You name it, we got it”, precum susține una dintre gazdele show-ului. Pentru mai multe detalii, intră aici.

⇒ Fondatoarea aplicației Goodpods (aflat la același nivel cu Instagram sau Twitter) , JJ Ramberg, se află în lista anuală a celor 100 de femei care construiesc cele mai inspirate afaceri în America („Annual Female Founders 100 List”). Pornise de la teoria succesului influencerilor care le recomandă urmăritorilor cele mai bune cărți, filme și produse. De ce nu ar exista o platformă asemănătoare și pentru lumea podcastului? Ideea ei a prins foarte bine la publicul larg. Pentru mai multe detalii despre cum a pornit Goodpods, chiar aici.

⇒ Luna „Black History” este acum pe Spotify. Vorbim despre o campanie de promovare a artiștilor de culoare, ca urmare a bine-cunoscutelor proteste pentru Black Lives Matter. „Reflectorul este îndreptat acum spre ei.” Ai acces la playlisturi, precum „Wash Day”, „Afro Throwback”, „Island Pop” (cu referire asupra sound trackurilor din Caraibe) și multe altele. Aruncă o privire asupra acestui articol, dacă vrei să aflii mai multe.

⇒ Podcast Movement, de această dată Virtual, continuă să strângă oameni din industrie din jurul globului, în cea mai mare conferință anuală de podcast. Cea mai bună veste este că își propun să-și lărgească comunitatea, datorită Online-lui. Pasionații din orice colț al lumii sunt invitați la discuții cu cei mai de succes oameni ai domeniului, care vin cu sfaturi și idei, prin cele peste 100 de workshopuri organziate. Multe alte detalii asupra evenimentului și înscrierii, la un click distanță.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.
You need to agree with the terms to proceed

Menu