Podcast update #5

⇒ Ascultarea activă nu e utilă doar pentru comunicarea cu ceilalți, ci devine și un tool foarte bun pentru înțelegerea podcasturilor. Iată și câteva sfaturi care îți vor îmbunătăți acest skill. Click aici și mulțumește-ne mai târziu.

⇒ S-a lansat o nouă platformă dedicată transcripturilor, care face munca podcasterului mult mai rapidă și chiar mai fun. „Descript” nu doar că îți transcrie textul audio și îți elimină toate „ăă-urile” deranjante, dar vine și cu funcții de editare video & audio, colaborare Live cu Google Docs, la care se adaugă și altele. Iată și mai multe lucruri despre noua platformă.

⇒ Marile branduri se bucură de popularitate și în mediul podcastului. „Întrebarea este, merită ele timpul tău sau doar există pentru a-ți mai vinde încă ceva?” Vezi despre ce aleg să discute în propriile show-uri nume celebre, precum PepsiCo, Nike, TED, Dell Technologies și alții, chiar aici.

⇒ Recent, Spotify a anunțat noul feature care permite podcasterilor să adauge orice song track în show-ul lor, redat pe Anchor. Tot ce trebuie să știi despre cum funcționează și ce implică noua funcție, ai mai multe detalii aici.

⇒ Pentru a ajunge la performanță în podcast, uneori ai nevoie de mai mult decât idei originale și invitați bine-recunoscuți de public. Este vorba despre calitatea sunetului. Despre un top  trezeci „cele mai bune microfoane” pentru podcast. Nu-ți face griji, sugestiile din acest articol sunt pentru orice buget.

⇒ SiriusXM a anunțat la începutul săptămânii achiziționarea platformei de podcast Stitcher. Episoadele vor fi redate prin programul de streaming Pandora. Printre titlurile de care se bucură platforma să le găzduiască se numără “SuperSoul Conversations from the Oprah Winfrey Network”, „Office Ladies” și  „Conan O’Brien Needs a Friend”. Ce avantaje apar în urma acestei decizii, află chiar de la CEO-ul companiei Sirius XM.

⇒ Șapte podcasturi cu șapte perspective diferite despre cum să-ți construiești brandul personal. Autori, speakeri, antreprenori, oameni de PR și Marketing, fiecare dintre ei se expun publicurilor și transmit câte ceva valoros despre personal branding. Aici poți găsi mai multe detalii despre podcasturile și cariera lor. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.
You need to agree with the terms to proceed

Menu