Podcast update #6

⇒ Riverside este noua platformă de înregistrat podcasturi, lansată la începutul acestei luni. Nu doar că interfața este foarte friendly, dar vine și cu funcţia de video. Însăși Spotify este un client, iar Hillary Clinton deja folosește platforma pentru podcastul său. Dacă vrei să afli mai multe, check this out.

⇒ Spotify pe console video? Chiar așa. Platforma și-a anunțat recent noua opțiune de a asculta muzică sau podcast în timp ce te joci pe Xbox sau PlayStation. Spotify is making „your gaming experience even better.” Cum? Află chiar aici.

⇒ Pentru a-ți ține companie încă de la primele ore ale zilei, Mashable vine cu un top 21 cele mai bune podcasturi pentru rutina de dimineață. „What a day”, „What Next” și „Up First” sunt doar câteva dintre cele enumerate. Vezi mai multe, aici.

⇒ Pe fondul perioadei pe care o traversăm, Demo și Mark sunt just „fine”, discutând deschis despre sport, meditație, stres și trecerea timpului.  Cu alte cuvinte, un podcast despre mental și body health, recomandat de Discover Pods. Pentru mai multe detalii, află chiar din acest scurt Q&A.

sursa: Discover Pods

⇒ Dacă ai făcut cunoștință de curând cu podcastingul, află că poți avea deja 1000 de ascultători. Sună de domeniul fantasy, așa este? Nu chiar.  Iată și pașii pe care să-i urmezi, chiar aici.

⇒ De când, unde și cum devin podcasturile tot mai ascultate în România, te întrebi? De unde vine acest apetit pentru podcast? Află din cel mai recent studiu, sub amprenta celor de la Zelist Research.

⇒ Spotify tocmai a anunțat achiziția uneia dintre cele mai mari platforme de advertising și publishing podcast, Megaphone. Colaborarea dintre cei doi giganți aduce și lansarea noii tehnologii de Streaming Ad Insertion, care folosește tehnicile de azi ale marketingului digital. Mai multe detalii, la un click distanță.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.
You need to agree with the terms to proceed

Menu