Podcast update #8

⇒ Hipnoterapeutul Christopher Fitton propune o soluție pentru cei cu probleme de somn. A lansat podcastul „Sleep Cove” la începutul lui 2020, în timpul lockdownului, iar până astăzi a ajutat mai mult de 15 milioane de persoane cu insomnie. Ce a observat în tot acest timp și cum îi ajută pe atât de mulți oameni să treacă peste problemă, află chiar aici.

⇒ Un podcast network, „cabana” a adăugat în colecția sa trei podcasturi marca AccuWeather. „Everything Under The Sun”, „Weather Insider” și „This Date in Weather Industry”. Cam așa sună cele trei titluri despre care te așteaptă mai multe detalii la un click distanță.

⇒ Un show de podcast produs în două limbi, engleză, respectiv spaniolă, îmbină culturi, talente și povești ale tuturor artiștilor participanți. Aruncă o privire aici pentru a afla mai multe despre Ochenta Cuentos.

⇒ Aegon România susține educația finaciară pentru copii și nu numai. Un podcast pentru toată familia, pentru că banii trebuie gestionați „inteligent și eficient”. Poate că în școală nu există o astfel de materie, dar soluții se găsesc. Să ne folosim timpul cât mai productiv, la un podcast cu psihologul Raluca Anton și consultantul financiar Eusebiu Burcaș. Intră aici.


Pacientul 2.0 este conectat, puternic și mai ales, informat.  Lansat în iulie, anul acesta, podcastul are misiunea de a-și informa medical ascultătorii, chiar pe limba lor. Zilele trecute revine cu o temă despre care nu prea se dicută deschis la noi, din păcate. „Viața după mastectomie”, povestită de trei femei care continuă să zâmbească. Îl poți asculta chiar aici.

⇒ „The Crown” nu se întoarce oricum, ci cu bine-cunoscuta căsnicie problematică dintre prințul Charles și prințesa Diana. Dacă ești fan al serialului, merită să asculți și acest episod de podcast care-ți oferă un review amănunțit. Îl găsești aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.
You need to agree with the terms to proceed

Menu