ASCULTĂ
STARCAST+

Casual Friday Podcast

Casual Friday Podcast Mă cheamă Alin Florescu și sunt, în mare parte, avocat. Din când în când mai predau niște cursuri pe la facultăți. Îmi place să mă uit la stand-up comedy (și să fac, câteodată), să ridic chestii grele în mod repetat, să mă uit la oameni cum se bat într-un cadru organizat și să îmi dau cu parerea despre asta din confortul canapelei mele urâte. Acum am și un podcast în care chem oameni din diverse domenii să vorbim despre chestii. Un fel de Joe Rogan…
ASCULTĂ
STARCAST+

Podcast Literomânia

Podcast Literomânia Pe Literomania scriem despre cărţi din toate timpurile şi locurile (geografice şi ideologice), din pasiune pentru tot ce înseamnă literatură. Credem în continuare în puterea literaturii de a ne forma uman, social şi chiar politic, de a ne oferi cel mai frumos spaţiu de libertate, de acţiune, dar şi de visare cu putinţă. Pe Literomania îi puteţi citi pe unii dintre scriitorii, criticii, eseiştii şi traducătorii binecunoscuţi din spaţiul nostru cultural.
ASCULTĂ
STARCAST+

Nevăzător.ro

Nevăzător.ro Locul în care se văd nevăzătorii!
ASCULTĂ
STARCAST+

PressOne Podcasts

PressOne Podcasts PressOne Podcasts: Nevăzuţii, Intenligenţa animalelor.
ASCULTĂ
STARCAST+

Sunetele lui George

Sunetele lui George Sunetele lui George. Povești despre muzică.
ASCULTĂ
STARCAST+

Mixtapes

Mixtapes Bogdan Strătulă a coborat în ring după aproape 30 de ani de radio şi este cunoscut mai mult pentru set-urile downtempo, chill, balearic pe care le pune la lumina zilei şi în reluare miercuri seara de la 10. în emisiunea urban sunsets radio show de pe www.urbansunsets.com.
ASCULTĂ
STARCAST+

Podcast cu Theo

Podcast cu Theo Podcast cu Theo este seria care aduce in fata ta personalitati din fotbalul romanesc, youtube si multe alte domenii!
ASCULTĂ
STARCAST+

Treisasecinci

Treisasecinci 365 de invitati timp de 365 de zile raspund la acelasi set de intrebari. Descopera: noi convingeri, surse de inspiratie si motivatie, mentori si experiente de viata care te pot ajuta sa iei decizii mai bune in propria viata.
ASCULTĂ
STARCAST+

Lista lui Dinu

Lista lui Dinu “Lista lui Dinu” este o selecție foarte subiectivă a noutăților muzicale făcută de Mihai Dinu. Nu ține seama de stil muzical sau țară de origine și nici nu se aliniază la vreun top internațional. 15 piese legate între ele de noutate, cretivitate și uneori de notorietatea artistului.
ASCULTĂ
STARCAST+

Cronici. Satire. Șarje.

Cronici. Satire. Șarje. Asculți și râzi. Cronici sportive sărite de pe fix.
ASCULTĂ
STARCAST+

Satul Mădălinei

Satul Mădălinei Satul Mădălinei este un serial audio în șase episoade despre dragoste, sărăcie și costurile altruismului. Este produs de DoR (Decât o Revistă) și documentat de Ana Maria Ciobanu. Când o mână de donatori încep să o ajute cu bani și cu construcția unei case pe Mădălina, o mamă de 18 ani care cerșește la metrou cu bebelușul în brațe, pare suficient ca să o scoată pe ea și pe cei doi copii din sărăcia extremă în care trăiesc de generații. Mai ales în contextul în care…
ASCULTĂ
STARCAST+

Readstick

Readstick Cărți, idei, lectură și puțină caterincă. Adică Readstick, un podcast fără pretenții elitiste, verde-n față. Realizat de Adrian Anghel, filolog, social media specialist, cititor de cursă lungă, scriitor wannabe deja eșuat. Dăi un play dacă vrei să afli cum e cu literatura, cu cititul, cu cărțile, dacă nu știi ce să mai citești, dacă vrei un sfat necerut, dacă ai un cadou tip carte de făcut și nu știi ce să iei și tot așa. Câte un episod nou la fiecare două săptămâni. „Don’t forget to like…
Menu