Cronicari Digitali

Despre patrimoniu cultural și amintiri personale pentru generațiile millennials și zillennials, pe chill și fun, ca între prieteni. Cronicari Digitali este un podcast despre ce merită păstrat. Discuții despre ce strângem fiecare în lada de zestre, ca să ne ghideze și să ne “mobilize” deștept în viața.

#CronicariDigitali este proiectul echipei care, de doi ani, promovează patrimoniul în rândul generațiilor tinere, scuturând de praf și prejudecăți interacțiunea cu istoria și cultura.

Între Heritage și Cool, invitații – vedete, influenceri și experți –

vorbesc despre propriile preocupări și pasiuni. Ne dezvăluie ce e important pentru ei și ce ar dori să transmită mai departe. Care este relația lor cu patrimoniul românesc și ce înțeleg prin patrimoniu personal. Moderatorul podcastului este Cristian Șimonca, aka Blogu lu’ Otravă, în echipă cu Diana Popescu, jurnalist cultural de cursă lungă. Producător – Dragoș Vasile.

Podcastul Cronicari Digitali, produs Zaga Brand, este susținut de companiile Raiffeisen Bank, Telekom si Lidl Romania. Partenerii proiectului sunt convinși că, prin educație si cultură, putem deveni cea mai bună versiune a noastră.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.
You need to agree with the terms to proceed

Menu